Close
Chicago, IL 60606 123, New Lenox
123-456-7890

BHS-Almeborg Bornholm er et professionelt cykelhold med base og rødder fra Bornholm. Holdet kører sin femte sæson i 2019 som UCI Continental Team.

Holdet er en overbygning på det tidligere Bornholm Pro Cycling, så holdet er faktisk startet tilbage i efteråret 2010 af familien Andreasen.

BHS-Almeborg Bornholm kører cykelløb på den europæiske tour, samt i den danske A-klasse. Holdet støttes bredt i det bornholmske erhvervsliv, og har en stor og hurtigt voksende bussinesclub tilhørende holdet, kaldet HappyCycling.

BHS-Almeborg Bornholm, ejes af selskabet Bornholm Pro Cycling ApS, som igen ejes af Ole Almeborg A/S, BHS Logistics A/S, Benji Holding ApS samt af Familien Andreasen

Navnet på holdet kommer via familien Almeborgs store bidrag til holdet via deres forskellige virksomheder som f.eks. Ole Almeborg A/S og OBA Invest A/S.

BHS Logistics A/S er en af danmarks største transport og shipping virksomheder med hovedkontor i Rønne på Bornholm.
Navnet Bornholm er tilføjet da man ønsker at give udtryk for at holdet er et bornholmsk cykelhold, og holdet desuden har mere end 50 virksomheder bag om holdet.

Holdet har i 2019 kontrakt med 14 dygtige cykelryttere. Heri blandt. f.eks. den danske mester i enkelstart, Martin Toft Madsen